Yhteystiedot

Tarjoamme lemmikillesi yksilöllistä hoitoa ihmisläheisellä ja eläinrakkaalla otteella aurinkoisesti palvellen.

Henkilökunta

Henkilökuntamme koostuu kahdesta eläinlääkäristä, yhdestä pieneläinhoitajasta sekä oppisopimusopiskelijasta. Pidämme ammattiataitoa yllä kouluttautumalla ja kehittämällä itseämme vuosittain.

Eläinlääkäriasema Sun - Tiina Tiihonen

Tiina Tiihonen

Eläinlääkäri
Eläinlääketieteen lisensiaatti, Helsingin yliopisto 2003

Tiina on ystävällinen ja puhelias eläinlääkäri, joka ottaa asiakkaan toiveet huomioon lemmikin parasta unohtamatta. Kotona Tiinaa aktivoivat australialaiset paimenkoirat Heston ja Gordon.

Eläinlääkäriasema Sun - Piiu Alatalo

Piiu Alatalo

Pieneläinhoitaja
Eläintenhoitajan ammattitutkinto, pieneläinhoitaja, Ylä-Savon ammattiopisto 2004

Piiu on iloinen ja tehokas pieneläinhoitaja, joka huolehtii sinusta ja lemmikistäsi. Vapaa-ajalla hän viihtyy luonnossa yhdessä parsonrusselinterrieri Mikin ja mudi Jakin kanssa. Tulevaisuudessa on toiveissa agilityharrastus Jakin kanssa.

Eläinlääkäriasema Sun - Laura Leppilampi

Laura Leppilampi

Eläinlääkäri
Eläinlääketieteen lisensiaatti, Helsingin yliopisto 2021

Laura on keväällä valmistunut tuore eläinlääkäri, jota kiinnostaa yleislääketieteen lisäksi erityisesti sisätautien diagnostiikka ja hoito. Aikaisemmin Laura on työskennellyt eläinlääkärin sijaisena päivystävässä pieneläinsairaalassa. Kotona kaksi reipasta koiraa, schapendoes ja saksanseisoja järjestävät vapaa-ajalle vaihtelevaa aktiviteettia. Lisäksi Laura harrastaa maastopyöräilyä ja pianonsoittoa.

Hertta Pesonen

Klinikkaeläinhoitaja
– Eläintenhoitajan ammattitutkinto, klinikkaeläinhoitaja, 2022
– Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja, Koulutuskeskus Brahe, 2020
– Farmaseutti, Kuopion yliopisto 2005

Hertta on asiakaspalveluhenkinen ja erittäin eläinrakas eläintenhoitaja. Lisäksi lääkeneuvonta on pitkän farmaseutin uran tehneelle Hertalle sydämen asia. Vapaa-ajalla hänet löytää varmimmin agilityn parista tai metsässä yhdessä kiharakarvaisten noutajiensa Leian, Reyn ja Jainan kanssa.

Ota yhteyttä

Meiltä lemmikkisi saa ammattitaitoista hoitoa ja huolenpitoa. Jos lemmikkisi vointi mietityttää sinua, niin ota meihin yhteyttä puhelimitse tai varaa aika nettiajanvarauksestamme. Olemme sinua ja lemmikkiäsi varten.